ZamknijUŻYWAMY PLIKÓW COOKIES,

by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Jeśli nie chcesz aby pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Zapoznaj się z naszą polityką prywatności.

Menu

RODO

01.10.2019

W związku z wejściem w życie 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO), zapraszamy do zapoznania się ze stosownymi klauzulami, których podpisanie i załączenie do CV jest niezbędne celem pozostawienia ich w bazie PGZ S.A. i ewentualnego wykorzystania w przyszłych procesach rekrutacji.

Klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy w PGZ S.A.

Wysyłając aplikację zgadzasz się na przetwarzanie przez Polską Grupę Zbrojeniową S.A. z siedzibą w Radomiu (26-609) przy ul. Jacka Malczewskiego 24, zwaną dalej „PGZ S.A.” lub „Administratorem”, danych osobowych zawartych w Twoim zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu o pracę.

  1. Twoje dane osobowe przetwarzane będą dla celów prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu o pracę oraz dla celów ochrony prawnej przed roszczeniami przez 12 miesięcy od daty otrzymania aplikacji.
  2. Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych jest ustawa Kodeks pracy (art. 22(1) §1 i§2 z późn. zm.), przepisy szczególne, uzasadniony interes Administratora oraz wyrażona przez Ciebie zgoda. Zgoda obejmuje dodatkowe dane osobowe, które nie zostały wskazane w Kodeksie pracy lub w innych przepisach prawa. Jeśli nie chcesz, abyśmy przetwarzali dodatkowe dane o Tobie, nie umieszczaj ich w swoich dokumentach. Twoja zgoda jest dobrowolna i nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.
  3. W każdym momencie masz możliwość cofnięcia zgody lub zgłoszenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, żądania do nich dostępu, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz przeniesienia. Dane przechowywane są do cofnięcia zgody lub zgłoszenia sprzeciwu. Każdemu przysługuje prawo skargi do-Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  4. Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty, którym Administrator powierzy przetwarzanie Twoich danych osobowych w celu prowadzenia procesu rekrutacyjnego tj dostawcom usługi publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów do zarządzania rekrutacjami, dostawcom systemów informatycznych.
  5. Twoje dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą poddawane profilowaniu.
  6. Nie przekazujemy Twoich danych osobowych poza Europejski Obszar Gospodarczy. 
  7. Szczegółowych informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych udziela  Inspektor Ochrony Danych. Pytania prosimy kierować pod adres: iod@pgzsa.pl.

 

 

 

 

powrót do działu Kariera

Kontakt

Polska Grupa
Zbrojeniowa S.A.
Siedziba w Radomiuul. Malczewskiego 24,
26-609 Radom

Biuro w Warszawieul. Nowy Świat 4a,
00-497 Warszawa
tel. (+48) 22 718 43 00
faks (+48) 22 718 43 01

biuro@pgzsa.pl

Zapoznaj się z informacją na temat przetwarzania danych osobowych w PGZ S.A. na stronie: http://pgzsa.pl/p/3,polityka-prywatnosci-i-ochrona-danych-osobowych



Najnowsze informacje z PGZ prosto na Twoją skrzynkę

Załączniki